Konkurranse – Vinn Crock-Pot

Reklame : Vegankongen og Crock-Pot inviterer alle til en konkurranse hvor vinneren stikker avgårde med en Crock-Pot Multicooker Express.

Dette er et virkelig genialt hjelpemiddel å ha på kjøkkenet. Modellen er en programmerbar trykkoker, som gjør hverdagen din enklere.

Vegankongen er offisiell blogger for Crock-Pot, så veganske oppskrifter vil komme på løpende bånd. Oppskriften på Mung Daal (på bildet) ligger på bunnen av denne posten.

For å delta i konkurransen skriver du «Jeg vil vinne en Crock-Pot» i kommentarfeltet til konkurransen på Vegankongens Facebookside.

Konkurransen trekkes langfredag i påsken.

Del gjerne konkurransen på Facebook med venner og kjente. For mer inspirasjon til et grønnere kosthold, sjekk gjerne ut gruppa Vegan & vegetar på Facebook.Mung daal i (Crock-Pot Express):

200 gr Mungbønner
200 gr gule linser
2 + 1 løk
1 ss hvitløk/ingefærpasta
0.5 ts gurkemeie
2 ts malt koriander
1 ts amchur
0.5 boks hermetiske tomater
Salt
Olje
1 l vann

Vask og skyll mungbønner og linser og la de ligge i bløt over natten.

Sett Crock-Pot på sautering
Hakk to løk, stekes lysebrune, tilsett alt krydderet og hermetiske tomater, kok Tilsett mungbønner og gule linser og stek noen minutter. Helles i Crock-pot. Hell på vann. Sett Crock-Pot på 20 min bønneprogram. Bruk naturlig damputslipp i 10 min.
I en panne, stek den siste løken med hakkede hvitløkfedd, paprika, en stilk selleri og litt chilipulver og garam masala, tilsett linsene. Smak til med salt, pepper og eventuelt mer krydder.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

wp-puzzle.com logo