Finnskogtoppen spa og velværehotell.

Reklame: Vil du gjerne vite hvor du skal reise hvis du trenger å slappe av. Nyte ro i skogen. Våkne på et lekkert hotellrom. Iføre deg badekåpe og tøfler. Tusle inn på et rom med rolig musikk hvor du kan ta deg en svømmetur, eller sette deg boblebadet mens du våkner. Levende lys også tent i dette rommet for alle. Kanskje du velger et annet rom hvor du kan drive med yogaøvelser. Det er opptil deg.

Boblebad, basseng, badstue og dampbad

Frokosten er et kapittel for seg. Det er den lekreste hotellfrokost du kan tenke deg. Det er faktisk mer enn hva du kan tenke deg. Det er gjennomført og gjennomtenkt. Mesteparten er plantebasert, men tror ingen savner lukten av bacon. Det å komme hit som veganer er å komme til et sted man bare har drømt om. På Finnskogtoppen føler man seg virkelig ivaretatt.

Etter frokost arrangerer hotellet ulike aktiviteter. Du kan bestille spabehandlinger, massasje og manikyr m.m. eller delta på forskjellige aktivteter arrangert av hotellet, ta deg en svømmetur til. Legge ut bilder av frokosten på Instagram. I ditt eget tempo. En ting er sikkert. Du kan bare glede deg til lunsj og middag.

En ting er klinkende klart. Finnskogtoppen velværehotell liker å overraske deg, så menyen endres hver dag. Dette er den beste hotellopplevelsen Vegankongen har hatt, og får våre varmeste anbefalinger. Terningkast 6!

Del gjerne dette med andre på Facebook og i sosiale medier.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

wp-puzzle.com logo