Cranberry and chocolate overkill cheesecake

Det er fint å la barna slippe til på kjøkkenet. Det er ikke alltid like smart når man kommer til kassa. Kongstanken var å lage en ostekakete kake med god krønsj. Greit! Sånn gjør man det:

1 boks med Berthas doble havreflarn med sjokolade

300 gram kokesjokolade

3 bokser Oatly PåMackan

1 pose tørkede tranebær

En splætt med veggissmør

2-3 ss melis

Sitronsaft

Pynt gjerne med saltkringler

Mos havreflarn og smelt dem sammen med en smørsplætt i vannbad. Trykk dette godt ned i en springform. Brukte en 25 cm. Sleng den i kjøleskapet.

Smelt sjokoladen i vannbadet, rør inn melis, PåMackan og sitronsaften. Sistnevnte er for å knekke sjokoladesmaken litt, og melisen er for å kompensere for at PåMackan er litt salt. Hvor mye du har oppi er opptil deg. Her må du nesten smake deg frem. Hakk tranebær,hiv oppi sjokoladerøren, og så oppi formen med seg. Sett den i fryseren eller i kjøleskapet til den er stiv 🙂

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

wp-puzzle.com logo