Refried black beans

Refried black beans: Den raskeste måten å lage dette på er å bruke svarte bønner fra boks. Blir nesten like godt. Har testet begge deler, og hvis man bråbestemmer seg for en tacokveld, kan det være greit å ha noe som går raskt.

3 bokser svarte bønner (hell av væsken)

3 dl vann

1 gul løk

3 fedd hvitløk

Salt og pepper

1 ss olje

1/2 ts spisskummin

Limesaft

1 dl snittet koriander

Fremgangsmåte: 

Del løk og hvitløk i små terninger og surr det litt i en gryte i olje. Hell på vann og kok til løken er mør. Hell oppi halvparten av bønnene og mos det med baksiden av en skje, eller bruk stavmikser. Bland inn resten av bønnene og rør sammen med de moste. Smak til med spisskummin salt, pepper og koriander. Blir den for tykk tilsetter du litt mer vann.

Hvis du har god tid kan du gjøre det skikkelig: Refried black beans. 

Ananassalsa:

Det beste er å bruke fersk ananas, men du kan bruke den bra boks. Hakk den smått, bland inn saften av en halv lime, koriander, nykvernet pepper og chili.

Pico de Gallo : Tomat, rødløk, limesaft, koriander og salt. Hakk gjerne oppi en jalapeño.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

wp-puzzle.com logo